Csak legenda
77 ezer km el vettem a szomszéd bácsitól aki újan vette tényleg vigyázott rá, de értelme nem volt.Osztrák ismerős óva intett az 1.6 os típustól még annó, ő azt mondta az 1.3 as a legjobb hiába gyengébb.A kasztni nem rohadt mert garázsban volt, optikailag tényleg szép volt elismerem.A belső tere kopós anyagból van mint minden Vw és audi csökevénynek.Cl felszereltség szervo nuku. denem is hiányzott nekem.A fogysztása: A ford sierrám 2000ccm motorja kevesebbet evett mint ez,és akkor még nem beszélve arról h az ment is mint a zsírzottvillám.Csak sajnos ellopták,és a szomszéd papa meg épp szólt h nekem eladná a kocsit ha érdekel.Sajnos érdekelt.Így jártam,csak sajos egy legenda omlott össze.De az új Vw enekről nemm hallok semmi jót.Már el is hiszem miért.Mindenre min pontot adok mert ilyen szar kocsim nem volt soha!!!!!!
- Gyakorlatilag a teljes motor egy gagyi konstrukció ai az 1.6 ot illeti.Csapágyaak már 120.000 szóltak mint a disznó.Az erőátvitl alultervezett fos.gyenge kuplungrendszer egy kissé vacak váltóval
Szakonyi
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1985 |