20 filléres álomautó
Kenyszerböl vettem a golfomat azutan hogy az autopalyan 140 kmh s temponal a Deltam hatalmas füstfelhö kisereteben vegleg jobb letre szenderült. A deltaert kaptam 150 eurot hozzatettem meg annyit igy 300 ert hozzajutottam egy Mannheimi török autokereskedötöl egy hofeher rozsdamentes II Golfhoz, vetelkor egy hibaja volt espedig az hogy az elözö tulaj valamiert levagta a kormanykerekröl a müanyagboritast( egy 8mm vastag drotkarikaval szervo nelkül eleg komoly dolog volt hazavezetni). Masnap tovabbi ket euroert hozzajutottam egy bontott kormanyhoz is es ezzel tökeletesse valt az autom.
Nem egy erögep de ezt vetelkor is tudtam mar ,viszont abszolut megbizhato 21000 km t raktam bele es az egy kipufogoheggesztesen kivül semmit nem kellet megjavittatni rajta. Nem rozsdal nem rohad(kiv. kipuf.) se vizet se olajat nem ereszt . Egyetlen negativumkent az abszolut komfortmentesseget emlitenem ,kb mint a bekescsaba szeged szemelyvonat II. osztalya. Egy ev hazsnalat utan eladtam de ismerem az uj tulajt es ö is meg van elegedve vele. Szoval ha valaki olcso es megbizhato autot akar es le tud mondani a luxusrol annak csak ajanlani tudom.
- A kipufogot kellet egyszer heggeszteni
- Ar 10euro(Nemeto. szamla nelkül)
Herr Schilling
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1989 |