Autók » Volkswagen » Golf (1983-1992)

Golf 1,6D

1,6D Fillérekből

Noss ez egy Golf II 1,6D sokan ismerjük nem csak látásból kaszni rohad de műszakilag még a mai napig egy igénytelen igásló ami fillérekből javítható és egyszerű mint a faék. Mi 150.000 ért vettük. Olyan hibája az autónak soha nem volt hogy ott hagyott volna valahol vagy nem indult volna be akár hidegen akár melegen. Ez az az autó amire ha egy picit van figyelve kimegy a világból tapasztalatból mondom .
Tudom nem ez a helye hogy reklámozzak más cégek termékeit de volt nekem Nissan Navara D40 em hát fogyaszt és pl vezérlés szett 250.000 ft csak vezérlés
aztán Ford Focus (ha még 5* születnék sem vennék többet fordot) nem járható pl hogy vízcsőre 4 napot várni kell pl !!! vagy motorcsere 430.000 ft
Na mindegy VW ha autót akar venni az ember D,TD,TDI nem kell hogy a számozás után legyen a fél ABC pl TDCICVVRC stb szóval megbízható, jó értelemben igénytelen, és a fogyasztás 4,3 vegyesen
Na most már rosszat is kellene írjak a kilincsek hulladékok új ára Febi 1370ft kibírható valamint kaszni korrodál gondoltam már rá hogy meg kellene csinálni de a festő annyit mondott a szinre ami nekem is tetszik hogy az 130.000 péz + még annyi a munkadíj szóval 260.000 + a lakatolás az nem kevés.
Ülések kuka valamire ki kell cserélni mert ezeken az üléseken nem bírnék ki egy Balaton oda-vissza távot.

- Kopó alkatrészek, gázbowden,1450 ft, kuplungbowden,3200 ft,kerékcsapágy jobb hátsó,5100 ft,kuplung szerkezet+tárcsa+csapágy,22000 ft, na és vezérlés 9300 ft, olaj7500 ft, szűrők 6500 ft, kilincs bal első 1370 ft

Magam csináltam mindent :)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1986
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000