1.6 Diesel Power
Nemrég vásároltam az autót, és mivel eredetileg nem pont ilyet szerettem volna nemnagyon volt a szívem csücske, de aztán idővel nagyon beleszerettem. Egy eléggé felszerelt autót sikerült kifognom, és a vásárlás után jöttem rá, hogy ez az autó jobban megy, mint gondoltam(lehet hogy azért mert kikormoltam, nemtudom) de egyik nap egyszercsak elkezdett rendesen dolgozni a turbó benne.
nagyon jó autónak tartom, gyári rajta minden, amiről tudok,beleértve a turbót is, aminek a tengelye mégcsak nem is lötyög! van benne gyári ülésfűtés, gyári tetőablak, belülről állítható tükrök, gyári elektromos lámpamagasság állítás, fordulatszámmérő, és mindn tökéletesen működik. Fényezése kicsit már öreg, és ahol lejötta lakk ott nincs rendesen fénye, de egy fényezéssel ez megoldható és akkor tökéletes autó lesz. Nagyon szeretem vezetni, szerintem kényelmes, és nem egy autósnak tűntette el a mosolyt az arcáról pirosnál. Fogyasztása nálam 6literre jött ki átlagba, tudom, hogyha nem nyomom neki megáll 5alatt is, de 7nél többet sehogy nem eszik, viszont én nembírom 5be megállítani mert mindíg sietek:D Motorikusan tökéletes autó, főleg ha figyelnek rá, nekem semmi bajom nincs vele, hidegen nemnyomom neki, ha pedig meghajtottam kicsit hagyom hogy lehüljön a turbó. Egyszer mentem vele 190-el de a szívem szakadt majdnem meg úgyhogy viszavettem hamar de az autó minden baj nélkül bírta. Karosszériája tökéletes, csak a csomagtérajtó rohad a rendszámnál egy kicsit, de nem veszélyes, az alváza tökéletes, vastagon levan alvázvédőzve gyárilag, úgyhogy szerintem a rozsdának sok esélye nincs, nagyon jól öszerakott autó csak dícsérni tudom, soha nem hagyott ott sehol, vízpumpa is csak picit csöpögött mikor kicseréltem, nemvolt még vészes csak zavart ha tócsa volt alatta. Még mindig megvan és nemtudom hogyan vállok meg tőle mert nagyon szeretem, de muszáj lesz eladnom mert már készül a másik autóm és kettőt nemtudok megtartani, viszont a másik autó is Volkswagen, csak kicsit öregebb, ugyanis az egy Jetta motorja ugyan ilyen 1.6 turbodiesel úgyhogy sok különbség nincs, de nekem a jetta jobban tetszik, reméllem azzal az autóval is annyi baj lesz mint ezzel volt:)
- Vízpumpa, ülésfűtés drótja eltört
Magam szerelem:)