Vérestorkú góf
Mikor megvettem látszott rajta, hogy törve volt jobb elöl. A lakatos nem a legszebb munkát végezte, gondoltam nem baj, ki van lakatolva meg frissen fényezve, ezzel legalább nem lesz baj. A kuplungcsere és a lengéscsillapító után egyszer volt még szervízbe, beállították a karburátort, mert elment az alapjárat. A többit mind én szereltem. Egyszerű kis autó. Motorikusan rendbeszedték, állni nem szeretett ha 2-3 napig állt utána már nem szívesen indult be, de 5,6.ra már ment. Egyébként amikor rájöttem a taktikára elsőre indult. :) Mindig valami zörgött csörgött rajta zavaróan, de legalább ment. Nagyon ment. Nem egy nem kettő nálánál sokkal nagyobb és jobb kategóriájú autókat gyaláztam meg vele. Tény hogy véresnek éreztem a torkát. Mondani sem kell, hogy 10 alatt soha sem fogyasztott, de volt rá példa, hogy a 17-et is megette. Teltek múltak a kilóméterek, kezdett felhólyagosodni a festék, itt ott ki lehetett kaparni a gittet, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve eladtam. Könnyen megvették, mert egyébként szép volt. Nem bántam meg a vele töltött időt, jó kis móka volt.
- Mikor megvettem, komplett kuplungcsere , lengéscsillapító csere, alapjáratállítás, olajcsere, benzinszűrőcsere fűtőradiátor és komplett gumicsőcsere. apróságok.
"Dani" csinálta a kuplungot, meg a lengéscsillapító cserét, minden mást én csináltam.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1983 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 12000 |