Német verkli
Vw 1-es golfom van már több mint egy éve.1979-es és hát nem az igazi.Mindig van vele valami,amit már nagyon unok.Elöször is az kasztnit kellett megcsináli mert a vezető ülés alatt egészen a B oszlopig csak a lélek tartotta.A bal elsö sárvédő dob kirohadt miáltal bekerült a viz a kasztniba és megtette JÓTÉKONY hatását.Az előző tulaj nem igazán foglalkozott vele.Motorikusan is ráférni egy gyürüzés mert télen elég nehézkesen indul.Nemegyszer jártam úgy,hogy lemerült az aksim.Fogyasztást kicsit sokallom.Valószinű,hogy az enyémet kicsit szarráhajtotta az elöző tulaj ami tény.Meghát nem egy mai darab de ha lenne egy kicsit fiatalabb kiadású és jóbbálapotú 1-es golfom akkor lehet,hogy nem lennék ennyire rossz véleménnyel róla.Bár ha ráfordítanák egy nagyobb összeget(500.000) valószinúleg patent kis autó lenne belőle.Eddig szerencsére nem hagyott ott sehol se azaz csak majdnem az autópályán de az is a gyujtáselósztónek köszönhető.
Aki 1-es golfot venne az legyen óvatos vagy legyen sok pénze vagy legyen kurvanagy szerencséje ha talál egy nagyon patent autót.
- Karburátor(2000),müszakisztatás elött lett kihegesztve a kasztni(0),fékcső 2db(3000 gyártatni kellett),hengerfejtömítés(2000),gyujtáselosztó
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1979 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Még nem tudom. |