Autók » Volkswagen » Golf (1974-1983)

Golf 1,5 gls aut.

Nagypapa

2 évet volt nálam, de annyit mentem vele mint normális esetben két hónap alatt. Az autó makulátlanul néz ki, de ez csak a máz. Belül rohad. Sosem lesz rendben az autó és kezdem feladni a dolgot. Két dolog van ami hibátlan. A motor és a precíz automataváltó.
Mindezek ellenére szeretem a kisöreget mert rengetegszer megdícsérték külleme miatt. És ha éppen jó volt, akkor büszkén húztam ki benne magam.
A menetteljesítménye szánalmas, de városi közlekedésre még épphogy alkalmas.
A váltó hihetetlenül jó volt, de országúton sokat pörgött. Bár egyedül ez az egy ami miatt el fogom tudni adni. Az még ér benne valamit.
Sajnálom eladni mert tudom, hogy bárki is lesz a következő gazdája, nem fog vele annyit törődni vele mint én és valószínüleg szenvedésteljes halála lesz. Ez van.

- Hengerfej tömítés, szimeringek,benzinpumpa,elosztófej (az egész mindennel együtt),feszítőgörgő,futómű minden egyes alkatrésze,karburátor,zárak,önindító,generátor,toronycsapágyak, és még nincs vége!

Nem bántom mert haver, de öreg autó lévén nem foglalkozott vele. Pedig tejeltem rendesen.

Sokak áltat istenített újpesti karburátor guru kétszer csinálta meg ugyanazt és még mindig ömlik a benya a szívócsonkra.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1980
Megbízhatóság (4) Vezetett km 20000
Előző autója? "c" Rekord 1968 Következő autója? Bugatti Veyron : )
Verdikt (4.9/10)

Volkswagen Golf 1974