Második szerelem
Mikor eladtam előző autónak nem nevezhető vackomat(Trabant 1.1),még azt sem tudtam milyen az "egyes Golf"! Majd jó pár megnézése és kipróbálása után találtam RÁ! 3 éve van nálam,motorikusan semmi hibája nem jött eddig elő(persze meghálálja az oljcserét+gázolajszűrő cserét). :)A kasztnija le volt lakva,de (hála a páromnak meg egy jó barátunknak) megcsinálták,majd komplett fényezést követően jött a belső tér.Előző gazdája már felszerelte Audi ülésekkel,igy nem mondható fapadosnak.Egy másik "donorból" tettünk át bele kárpitokat,s igy már belül is ok minden. Télen is egyszerre indul(persze csak jó akksival :) ).Meghálálja a legalább 5 perces melegítést is. Párszor beázott nagyobb esőben,de rájöttünk a hiba okára és egy kert végében talált cső meg is oldotta a helyzetet. Nagyon szeretem ezt a kis aranyost,városban sem eszik többet 5 liternél(ott tankolok ahol akarok:)könnyen kormányozható,jók a fékei is.Most hogy rendberaktam a világ minden kincséért sem adnám el! Ja és egyre kevesebb jó állapotú rohangál az utakon. Jó érzés mikor megkérdezik páran hogy hány éves,majd közlik hogy "bezzeg" a mostani autók közül nem sok éri meg a 26 évet!
- önindító(6000),bajuszkapcsoló(1500),kerékcsapágy(2000),
Zoli barátom,no meg saját magam
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1983 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 200000 |