Autók » Volkswagen » Golf (1974-1983)

Golf 1.1 Rabbit "GTI- replica":)

Kicsi a motor, de alázós :))) sokan égtek már

Életem második autóját csak kényszerb?l vettem meg. Olcsó volt és kellett egy gép de mindenképpenVW. El?tte egy VW Derby II 1.3 GL boldog tulajdonosa voltam de csak a totálkárig. Szóval amikor felajánlották ezt a hófehér "Nyulat"- Rabbit et megnéztem motorikusan jó volt de nem az igazi. Az a régi kis hulladék 1.1es karbi egy mocskos szemétláda volt NO alapjárat, No er?, Sok benzin! KB 8-9 et evett országúton!!! Az 1.3 as derby b?l lemeradtak olyan cuccok mint Pl: Karbi, kipufogo csonk olyan 4 a 2 be az 1.1 esé 4az 1 be, karbi csonk ezeket a cuccokat összeházasítottam és a kipufogó kapott egy saválló csövet és egy üres Bontex sportdobot, az 1.3 solex pict-6 ost tükörre políroztam a gyertyákat át reszelgettem és a gyujtás pedig relével megkerülte a biztosíték házat ami alapjába véve olyan mintha folyamatosan izzana!
még sok titkos finomítást elvégeztem vele amikor úgy megjelent benne az ER? most kb 75-80ló és pörög mint a kurvaannyja! A fogyasztás: 5.5 országúton de ez mindig annak függvénye hogy milyen nehéz a lábam. sose hagyott cserbe 2 év alatt, pedig 26 éves. A gyorsulása 11 sec alatt van 100 on és kb 170 a vége. Aláztam vele oktáviát, R19 et, golf II 1.6 ost, láda1.5, P206 1.1 et és 1.4et, és gyorsulásba olyan mint egy golf II 1.8 8v nek! Ha mindezt bontóba veszed amit ajánlok itt akkor olyan 12 rongy kör?l jársz és ezt majd meglátod H milyen!!! A kasztnit felöltöztettem GTI cuccokkal (gyári spoilerek ülések) és ezért sokan azthiszik hangja alapján, hogy az:)))
Imádom az autót, No fedélzeti computer- no problem!! "B?rgyógyászhoz" vittem! ? közölte hogy az autó még nem látott komolyabb kasztnizást! pedig már 26 éves a vas!!! Sok autót vezettem tartósabb ideig de ez viszi a pálmát: egyszer?, olcsó a fentartása és egy kis ügyességgel kényelmesé is tehet?! amennyire utáltam az elején most annyira szeretem, mindenkinek ajánlom aki autót akar! Ha autót akarok venni, akkor nekem csak két márka létezik: VW vagy Audi, ez a két márka bizonyított és bizonyít!!!

- A gyári 1.1es karbi egy hulladék, a kasztni vonzza a rozsdát a kasztnizás az autó vételárának a felébe ker?lt, ott a kép közben, a biztosítékház olvad csere kb: 5 rugó és a 86 tól gyártott kabrióét érdemes belerakni, az bevált!

A saját garázsom és a VW javításikönyv!
Óvakodjatok a szerel?kt?l!!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1980