A Vörös bestia!!!
Először is nekem ez egy álmom volt hogy legyen egy 1-es GTI-m. És nem csalodtam igaz csak hobby autóként van használva de a hétköznapokban is megállja a helyét. Mikor vettem próbauton semmi gond nem volt mikor visszamentem megvenni hazafele vettem észer a furcs rángatást amiről az AC pumpa tehett azóta nincs vele gond. Nagyon nagy meglepetést tud okozni mikor a nála 20 évvel fiatalbb Renault, Opel, meg az arcos 1.8i-s BMW-k 180-felett is csak összefel mennek a visszapillantóban. Soha nem hagyott még cserben pedig keresztül szeltem vele az országot oda vissza 800Km! Korához képest nagyon jó állapotban van de lassan azért kimutatkoznak a rozsda foltok, nagy melegben +35c-ban nem szeret 140 főlé menni mert melege lessz, viszont télen 2 hétig állt -10 fok alatti hőmérsékleten és a kis 45A-os aksi így is beinditotta. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom mert 2 fajta autó létezik VOLKSWAGEN és a többi!!!!
- AC-pumpa 26000- (ez van ha a tudatlan előző gazdája hagyja kiürülni a tankot és farsot sziv a nem olcsó elektromos pumpa)
Saját garázs
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1983 |