a 20 éves csoda
Az elején azt kell megjegyeznem ,hogy ez egy öregecske autó!Költeni kell rá!de ha rendbe van rakva akkor hálás és nagy élményt nyújt!A leggyengébb pontja a az injektor vagyis a hirhedt Ke-jetronik!Ha azzal gubanc van csak egyszer lehet a cserében gondolkozni is!A legjobb választás egy digifant rendszer beépítése!Két éve mióta nálam van baj van a ke-jet fejjel de csak most jutottam el oda h ki is cseréljem!Ezen kívül csak azok romlanak el amik egy közel 20 éves autón szoktak!szervó elkopik fékbetét és tárcsa cserék!Negatívumként mást nem tudok mondani!Ha vigyázol rá és gondoskodsz róla nem lesz baj vele!Imádom ahogy a szárny kinyílik és mindenki lesi mi is történik!Imádom a feelingjét és azt hogy megy mint a szél!a fogyasztás 2 literes motorhoz képest jó 8 liter körül főleg hogy a mai 1.6 os 80 lóerős fókuszok többet esznek!A kagyló ülésben 300 km-ert levezetni sem fárasztó!Van sok apróság amivel az öreglány szivat de imádom!
- Szervó szivattyú, Ke-jet fej és minden más ami az átlagos autóknál
Hál istennek nem sokszor voltam vele koléga nőm férje nagyon tud!MOst jön 2 év után az első komoly szervíz az injetor cseéje
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | első autó | Következő autója? | valami a corri mellé |