Autók » Volkswagen » Caddy Pick-Up (1997-2001)

Caddy Pick-Up Type 9U 1.6

Skodás csoda

Skodás. Ha jól tudom a feliciából rakták össze (az orrából ítélve), pont ezért tetszik, és nagyon szerettem.
Biztonsági extraként a 2 légzsák mint alapdolog meglepett ("skodafeelingben ilyen" hajjaj!). Meg maga az autó is jól össze van rakva, stabil.
500 kiló körüli a terhelhetősége (+emberek). Caddyként ez bőven elég, ha valaki komolyabbat szállít transporter/transit/ducatto. Ilyen téren sose volt vele baj, a tető formája is a célnak megfelelő. Egyedül a motorral van gond. Megpakolva, 2en ülünk benne... reumás csiga. Elvisz ahova kell, felmegy a dombra, de nem úgy megy ahogy kéne. Erősebb motorral lenne az igazi, mert így... SZ*R!
A futóműn állítani kellett, mert az alapbeállítás a pesti utakra megpakolva autókínzás. De túlélte, biztos nem sérülésmentesen, de hiba nálam nem jelentkezett. A szervíz kivételesen szépen megcsinálta, pont olyanra amilyenre gondoltam.
Most új caddyt használok, jobb motorral, jobban is megy, megbízhatósága viszont rosszabb...hengerfejcsere:(
Viszont a skodákat még mindíg imádom, világ életemben skodám volt, és a caddy melletti (családi használatra) superb, ami télleg szuper.

- Futóműállítás kellett. Összesen

Ismerős csinálta, meg a porsche pest.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? 120 Következő autója? Caddy Life + SuperB