Az agyon dícsért Volkswagen Caddy
Az autó viszonylag kényelmes,de csak elöl.A motor gyenge,és lomha.A fogyasztása viszont nem rossz.
- Javítási árat nem tudok írni,mert cégautóról van szó,és én csak vezetem! - A szóban forgó típus még egyszer:VW Caddy Maxi Life 1.6 Tdi 2012.évj. - Végig márka szervizben szervizelt autóról írok. - A jobb oldali elektromos ablak időnként külön életre kel.Magától elkezd fel-le menni! - A rádió,ami igaz nem gyári,minden ablakmosásnál sistereg,mindegy melyik adót hallgatom. - És most jön a lényeg(!):A váltó úgy 60 ezer kilométer körül elkezdett furcsa kerregő hangot adni,de csak menet közben.Majd ez a kerregő hang egyre hangosabb lett,és úgy 65 ezer kiló méternél nagy pukkanást követően elment az ötödik sebesség fokozat. - A márkaszerviz a komplett váltót kicserélte,mert még garanciális az autó!És ha lejár a garancia? Előtte Ford Transittal jártam,ott 400 ezret bírt a váltó! - A leírtak érdekessége az,hogy a cégnél ahol dolgozom 6 db ugyan olyan Caddy van hasonló futás teljesítménnyel,és már a háromban kellett váltót cserélni ilyen kiló méterfutás után.
Márka szerviz.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2012 |