Végre egy autó, ami nem lesz bukó
Az autó egy amerikai export gép, ezért nagyon kényelmes is. Van benne bőr, tempomat, automata váltó, meg egy csomó amerikai biszbasz. Érdekes, hogy a fényszóróban van állítómotor, de nincs hozzá kapcsoló, van benne ködlámpa, de azt sem lehet felkapcsolni. Rövid a váltója, úgyhogy 150 felett nem nagyon kényelmes vele utazni, viszon iszonyúan gyorsul, automata létére az egyest végig nyikorogtatja még úgyis, hogy elektromos diffizár van benne. A fék irtózatosan fog (próbáltam másikat is, sokkal jobb), a klíma fél perc alatt megfagyaszt. Kár, hogy nincs benne komfortzár, így manuálisan kell felhúzkodni az öt elektromos ablakot. De legalább mind automata.
A kinézete nagyon jó, főleg a kis rendszám dob rajta sokat. A fogyasztása kicsit sok, de ez nem nagyon zavar. Igaz, hogy a szintén 2.0-es Vektrám nem eszik többet 10 liternél, és azért jobban megy. Pedig ritkán járok vele 180 alatt pályán.
Összegezve: meg vagyok elégedve az autóval, főleg, hogy 3 millió alatt vettem, és a cascosok 4-re értékelték. Így ha ellopják, az sem izgat. Ráadásul, miután az új ára 7 fölött volt, még most is jó a Tax-ára.
- ablakmosó, de tudom miért...
Én szervizelem, ezért a magas osztályzat:)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |