Autók » Volkswagen » Bora (1998-2005)

Bora 1.9 PDTDI

Tuti autó. Csak ajánlani tudom!!!!

Rossz tulajdonsága:Télen kicsit nehezen melegedett fel.Ennyi rosszat tudnék róla mondani.
Jó tulajdonság:Megy mint a barom (285 nm) 6 sebesség,teljesítményhez mérve nevetséges fogyasztás,kényelmes ülések,kúrva jó a váltó,hidegben is els?re indul(-20c) csak ajánlani tudom mindenkinek.Az enyémben is b?ven 200e felett volt a kilométer,de a motorja tökéletes volt.Ültem egy 1999-es audi A4-ben. 1.8 , 5 szelep, 125 le.FOS BICIKLi EHEZ KÉPEST:

- Cseréltem rajta:els?-hátsó fékbetétet.Az els? garnitúra 6000ft volt.Úgyhogy csak ajánlani tudom.M?szaki alkalmával cseréltem rajta leng?kar szilnteket is(1200ft volt db-ja!!!!!!)
- Cseréltem rajta még vezérm?szíjjat is.Na ez nem volt olcsó mulatság.Viszont ezen asztán nem szabad spórolni,Szíj+Görg?k+Feszít?+Vízpumpa. Alles zusammen kb 50000e + szerel?.Viszont aztán 80000e km-ig kuss van.
- Gyenge pontja az autónak (nálam) központizár.Mindig elromlott.Távirányítós riasztóval tökéletesen m?ködött,ha kulcsal használtam akkor meg állandóan szarakodott.Szét kellet volna burítani az ajtókat, meg minden,úgyhogy maradt a riasztós nyitás-zárás))))))))

Maszekhoz vittem.Megvettem az alkatrészt és ott álltam mellette amíg ki nem cserélte.Szerintem ez a legtutibb.Ráadásul a legolcsóbb.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? corsa Következő autója? VW POLO