Pöpec
Meglepett, hogy a 20000-es összesítésben ilyen rosszul szerepelt.
Jól néz ki, időtálló formájú, ma is meg lehet vele jelenni. Belül igényes anyagok, nem nyöszörög, nem zörög semmi. Gusztusos, igényes megoldásai miatt szerettem: pl. ahogy a pohártartó, a tükörállítás, boardcomputer és ilyesmik meg vannak oldva, a teleszkópos kitámasztók. A kapaszkodó nem visszacsattan, hanem szép halkan visszacsukódik a helyére és más ilyen finomságok.
Nekem a váltóval semmi gondom nem volt, finoman járt. A 105 lóerő nem túl sok bele, de hétköznapi használatra elegendő, simán lehet sérteni vele a sebességhatárokat.
Két hibát élt meg nálam a járgány, az első ablakok mechanikája élettelenül csuklott össze kétszer is, egyszer egyik később a másik oldalon is. A másik a szinte mindenki által említett motorelektronika. Az hajmeresztő, hogy menet (akár előzés) közben megáll, persze ilyenkor minden szervó is elmegy. Két szervízben is jártam ezzel, a szakszervízben azzal intézték el a javítást, hogy kitörölték a hibatárolóból a hibát, de halovány fogalmuk sem volt hogy mit kellene megjavítani. Az Üllői úti maszek szervízben sikerült végleg orvosolni, a fordulatszám jeladója romlott el, az elektronika folyton úgy érezte, hogy túlpörgetem a motort, ezért leállította.
Jó autóm volt, de le kellett cserélnem. Sajnos.
- Fordulatszám jeladó
- Első ablakok mechanikája