Autók » Volkswagen » Bora (1998-2005)

Bora 1,6 16V

Nekem tökéletes

Imádom. Egyszer? forma, szép. Az egyszerűsége adja a sportosságát és az eleganciáját egyben. (ízlések és pofonok). Ültem drágább kocsiban, nem volt megrázóan jobb, ültem kategóriatársban is. Szted mért ezt választottuk? Mert ez a legjobb. Hely az van b?ven, 4tagú a család. Igaz, a hátsó lábtér kicsi ha el?re ülök. Mentünk vele hegyen köves, meredek földúton(leért az alja) , de NEM szakadt le az els? lökhárító. patka sem okoz gondot. Aki letépte az vagy béna, vagy csak nem tud vezetni. Imádom mindenét(az apró hibáit is, ami alig van) , a kék világítás gyönyör?. A motor 105ló, nekem elég. autópályán lazán megy. jó lehetne vehemensebb is, de családi autónak tökéletes, de azért 2esben is tud gumit csikorgatni. jól megy, el?zésnél megindul eléggé. csak ajánlani tudom, még nem okozott problémát. a gyertya hiba miatt leállt egy henger, és simán elment a szervízig, ahol zárás után fogadtak, és ott azonnal megcsinálták. ja és ami fontos. az 1,6os benzinest ne egy turbóssal hasonlítsák, és nem egy 10millás kocsihoz mérjék. nagyon is jó autó, ilyen anyagokat egyik kategóriatárs sem ad, max ha ráfizetsz párszázezret.

Elértünk a 73000kmhez. Amilyen frankók ezek a maygar utak, eljött az ideje a futóműállításnak és a lengéscsillapítól cseréjének.
A kocsi még mindig jól megy, használattól függő a fogyasztás. Ha taposod és pörgeted az ülés a hátadban ( ez egy 1,6os moci, nem olyan az ülésbetapadás mint pl egy M5nél:)), ha szelíden vezetsz 90nél beéri 6literrel. A fék még mindig isteni, még semmi sem volt cserélve. Egy barátom vezette pár köt erejéig, odavolt nagyon mind a fék mind a kocsi miatt:). Lehet h Borát vesznek, ajánlom mindenkinek:) De a milyenk nem eladó!:D

- egyszer egy gyertya kiment, ja meg kiégett egy-két izzó, amit simán kicseréltem. szervíz drága, mint minden más márkaszervíz.

Szeged, Sárosi út. príma munka, gyorsan, kicsit drága

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója? VW Passat / Audi A4