Morcosképű, Sexy és Elegáns:) Limuzin falura:D
Az autót őseim vásárolták 3 évesen az egri VW márkakereskedésben. 1,5 évnyi keresgélés után bomba vételnek tűnt kiválló külső-belső állapota miatt (idős házaspár volt az első tulaj) és mindössze 37e km volt benne. Bár használt járgánynál mindig megkérdőjelezendő a futott km, de az autó olyan állapotban volt a 1,5 éves tapasztalatok után, hogy ez az érték teljesen hihető volt, az autó belsejét nem érhette kritika, teljesen penge állapotban volt, nem használták szét (a szervizkönyv pontosan vezetve, bár biztos azt is lehet manipulálni:) ).
Az autóval teljesen meg vagyunk elégedve, a 4 tagú családnak kényelmes, konfortos utazást nyújt rövid és hosszú távra is. Az 1.6 - os motor a normál használatra teljesen megfelelő. Alacsony fordulaton alig hallani, hogy zúgnak a lendkerekek az autóban, pörgetve viszont mokány kis morcos hangja lesz és elég jól lehet vele előzgetni:)
A vezetési élmény nekem nagyon bejön, a futóművet egyszerűen úgy jellemezném: qurvajó:) Nem 1 kemény sportautó, de iszonyatosan kényelmes és soha nem volt vele halálfélelmem:) Nagyon jól fekszi az utat és a kanyargós szerpentineket is nagyon szereti:) A kategóriában szerintem páratlan a komfort! Ugyanez a szép és jó mondható el a kuplungról is, viszont a váltó lehetne 1 icipicit jobb. Ha mondjuk 1 Honda váltó lenne benne, akkor tökéletesnek nevezném a hajtásláncot:) A motor is teljesen ok, egyedül a lent említett "szériahiba" jelentkezett nálunk is, de ezt gyorsan és viszonylag olcsón orvosolták, azóta és azelőtt semmi gond! A fékek kegyetenül jól fognak!
Na most valamit a belsőről is: nem nagyon szeretném túlmagyarázni a dolgot, érdemes a hasonló és még kicsit drágább árkategóriákból átülni 1 VW-be. Meglepő a különbség! A műanyag nem gagyi és nem kopog (lefújva kegyetlenül nyálas:) ), a kárpit nem az olcsó kategóriás műselyemvacok, ja és még valami, króm kilincs:). Beltérben a következő szintet szerintem az Audi képviseli.
Külsőről: szerintem kis széles kis morcos, és sexy orra van:) Jól lehet vele csajozni:)
Összességében: véleményem szerint nagyon jól összerakott megbízható autó. Élvezetes vezetési élmény, komfortos utazás, nagy, jól pakolható csomagtartó (4 tagú család 1 hetes nyaralócucca elveszik benne).
Ja mégvalami, úgy érzem minősítenem kell az egri VW márkakereskedést. Elképedtem, hogy hogyan engedhetik meg maguknak 1 komoly MÁRKAKERESKEDÉSBEN az alábbiakat:
1. A foglaló letétele után, mire visszamentünk az autóért, kivették a gyári Borába való rádiót és kicserélték 1 3asgolfból származó szarra (csak őseim nem figyelték + a rádiót anno, nekem 1ből feltűnt, még csak a világítása sem 1ezik a Bora kékjével!). 1 hónapot kellett várni a cserélt rádió kódjára!
2.A gyári szerszámkészlet reklámszatyorba volt beba**va a pótkerék mellé.
3. A legdurvább: Lemerült, Poloba való aksit tettek a kocsiba! Már az átvevőgarázsban nem indult vele az autó! Azt mondták, h bebikázzák, aztán járatni kell amíg töltődik! :DDD Fél óra vitázás után tettek bele 1 újat! Hogy képzelték ezt??? Kifizette a büdös parasztja, mostmár vigye, ahogy akarja??? Nem százezres tételről volt szó... Elképesztőnek tartom az ilyen hozzáállást! Az autó azóta sem látta ezt a márkakereskedést, a Lőrinciben található márkaszervízbe hordjuk, teljes megelégedettséggel! Még annyi, hogy nemrég második autó vásárlása gyanánt ismét az Egrieknél voltunk Polo-t nézegetni (ez van közel), megismertek és le se sza*tak... Milyen marketing ez?
- 60000 km környékén köhögő alapjárat, majd a "Borás" lefulladásos probléma. Csere alkatrésszel 20e ft-ból orvosolva lett, azóta és azelőtt semmi gond!
Egri VW márkakereskedés
VW, Seat, Skoda, Audi márkaszerviz Lőrinci.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 120 L | Következő autója? | VW Golf V, VW Jetta |