Autók » Volkswagen » Bora (1998-2005)

Bora 1.6

Fekete gépsas

Tavaly nyáron vettem a Borámat. Ezelőtt egy 1.6 H- Astrát használtam Mindig is tetszett,főleg metál feketében, szerintem ebben a legelegánasabb ez a kocsi. Az egyik ismerősömnek is ilyen volt és ő sem panaszkodott rá, és ez csak növelte a bizalmamat a kocsi iránt.
Több mint 10.000 km-ert tettem bele és ezalatt az idő alatt nem is volt vele probléma. A kocsi rugózása lágy, az úthibákat szinte alig érezni benne, a hátránya ennek viszont az,hogy az éles kanyarban nyagyon bedől. Belülről a műszerfal szerintem nagyon szép jók az anyagok, illesztések német precizitása szembetünő. Bár talán egy kicsit egyhangúnak tünik. Ami még egy kicsit érdekes az autóban,hogy a nagy kaszni ellenére a hátsó utasrész szerintem túl kicsire sikerült. Egy 180-cm ember épphogycsak elfér hátul. Talán a nagy csomagtér a hátsó helykínálat rovására ment. A motor erejétől ugyan nem vagyok elszálva de nálam megfelelt. Klímával nagyobb gázzal kell elindúlni az tény és az előzésnél is jobb 3 szor meggondolni,hogy belevágunk e.
Összességében meg vagyok elégedve az autóval, mindenkinek csak ajánlani todom.

- Hátsó tolatólámpa kiégett, a műszerfal festék itt-ott hámlik.

Terra autó kft

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003