Csak tette a dolgát, rendesen!
Azzal kezdeném hogy soha nem értettem azokat /itt is találni bőven, bármely márkánál/ akik úgy gondolják hogy ha megvette akkor csak használni kell egy gépet!?? Ezek azok akik hangosan megnevettetnek mikor a -Költött-e rá? ill. -Megvolt elégedve vele? kérdésekre beírkálnak teljesen felesleges hülyeségeket Pl. gyertyacsere, olajcsere,szűrőcsere stb!!!!!!
Ilyenkor hangosan kiáltanám hogy vegyen lovat vagy járjon gyalog az ilyen ember!!!!
A Borát 111000km-el vettem és tisztában voltam vele hogy mi az amit meg kell
csináltatni rajta / ez akkor sem tűnt vészesnek/ és nem lett belőle óriási költségkiadás!Nem mellesleg az eladásnál a vevő részéről is ez volt a mérvadó és kérdésemre hogy a sok, látszólag jobb autó közül miért ezt választotta így felelt : -Mert látszik rajta hogy volt gazdája!
Bevallom kicsit azért dagadt a májam, mert a kinyomtatott hirdetéseiben voltak sokkal fiatalabb és klímás kocsik is!!!
Az 1.6SR 8!szelepes motor a szerelők kedvence mert semmmi gond nincs vele és masszívan húzza ezt a nagymackót, bár a 101LE nekem kicsit kevésnek bozonyult, de teljesen jól elautóztam vele vegyesben!!!Autópályán 6,5-7l városben 8-8,5l volt és ez szerintem jónak mondható!
Klíma nem volt benne, de comfortline felszerltség minden igényt kielégített!
Ami nem tetszett az a csomagtartó nyílás szűk és alultervezett mérete!
Ez különösen utazásnál jelentett problémát!
A beltérben hallható zörejek néha idegesítettek de betudtam annak hogy szegényke nem egy mai csirke, ezen is biztosan tudtam volna segíteni, de mivel már képben volt az eladása ezért nem akartam költeni rá!De folyamatosan szervizelve volt így nyugodt lekiismerettel adtam át az új tulajának, felkészítve a vizsgára(!), és elmondva minden "baját";),mi eddig volt!
Összességében remek kis kocsi, főleg azoknak akik értékelik is egy autó erőfeszítéseit és nem csak kiszipolyozzák költségek nélkül!
Higgyék el megéri, ha máskor nemis, legkésőbb az eladásnál!Én már csak tudom!;)))))
- Elromlottak : Lambdaszonda, ablakemelő. - Elhasználódtak és cserére szorultak : gyertya/NGK gyári/, ajtózár/gyári/, akkumlátor/55Ah/, összes szűrő/benzin is!!!/. -
Saját szerelőmhöz hordtam, aki a VW csoport nagy doktora!;) Sokkal olcsóbban és lelkiismeretesebben tette a dolgát, amiért nem sajnáltam a pénzt!Hozzáteszem, nem volt drága a munkadíj, de alkatrészt csak minőségit vettem bele!Meghálálta!!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Astra G | Következő autója? | Megane 1.5DCi |