Bora-Bora
2004 decemberébe került hozzánk, akkor volt több mint 1,5 éves. Bőr és Automata kivételével full extrás. Az 1.6os motorhoz és az 1200Kgos sulyhoz lehet kevés a 105 ló de legalább van benne nyomaték is :) Ez előző auto egy 2ezres 156os Alfa volt full extrával. A motornak jo a hangja, bár elöször tény h gyengének tünt de ha finoman használja az ember és utána 1-2X odapadlózig 1.be, 2.be és engedi pörgetni akkor bizony megy.... a motorja nem szabályoz le, 6500ig biztos pörög tovább nem tudom. de ha az ember 1.be 6000nél tesz 1 2est akkor még szépen megnyikkan a gumi:) 190et megy kb 6000es fordulaton 5ösbe, de nem ez a vége.a váltó néha akad, de amugy nagyon is jó autó...egy kis spoilerrel meg sötétitéssel nagyon dögi. A műszerfalvilágítás is jol néz ki. A Márkaszervizbe felirták hogy kicserélték a pollenszűrőt,majd mikor meleget fujt csak a klima akkor kiderült hogy ugyanaz a szutykos szűrő van benne. A számítógép folyamatosan Abgas werkstattot irt ki, majd késöbb az EPC kiírás is előjött. Mindez pont néhány órával a Balatoni nyaralás elött. Késöbb már a féklámpa se világított, tehát minden összejött :) De meglett csináltatva, a szervizelése nem olcsó mondjuk.
- Kötelező szervizek: ez kb 50 000Ft, pollenszűrőt amit nem cserélték ki a szervizbe,gázfeltöltés és féklámpa kapcsoló: 30 000Ft
Márkaszerviz sajnos
Egy ismerős.....