A hűséges családtag
Imádom ezt az autót, komolyan mondom, hogy ennél jobbat el sem tudok képzelni, hiszen roppant kényelmes...egy 1600 km-es utazás meg sem konnyan vele...és a motornak sem!!!! Fekszi az utat, minden komfort meg van benne. Ezen felül persze max.5 litert eszik az én Kicsikém,de pályán 4-et!!!
Ha jól bánsz vele, kiszolgál egy életen át!Ha odalépsz neki simán megvan a 150 és nem érzed benne!!!
Hogy van-e rossz tulajdonsága????
Hihetetlen emberek, de NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Egy éven belül vettem a mostani 6 éves Borámat.Amikor kifizettem, haza se hoztam.Rögtön szerelőhöz vittem, akivel kicseréltettem rajta az összes szíjat és szűrőt,valamint olajcsere volt rajta meg az automata kuplungba! Ezek összesen kerültek nekem 72.000 Ft-ba!
- Ez nem sok emberek...!!! Ezen a szépségen egy extra alapos csere és szervíz került ennyibe és 1 évig kussol benne minden annyira jól össze lett téve! És nem kell félni az automata váltótól sem, mert szupi!
Nekem saját kis szerelő fiúm van :)
Kecskeméten lakom, ezért itt van ő is, de ez nem reklám!!!
Amugy pedig könnyen meg találhatod, ha megkérdezel valakit, hogy mondja meg merre van a város legszuperebb autó szerelője!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Wrangler | Következő autója? | Maradok ennél az autónál, mert vétek lenne lecserélni! |
Verdikt | (8.9/10) |