Kortalan, megnyugtató dübörgés
A kocsi mindmáig megvan. A teljes rajongástól eljutottam oda, hogy els?sorban a praktikus oldalát látom a használatnak. Mivel a családban második autó, ezért a havi igénybevétel alapján teljesen logikus, hogy ?t használom. Kb. ezer km/hó-ig olcsóbb a fenntartása, mint egy használt modern autónak, egy újról nem is beszélve. Egyedül a fogyasztás sok egy kicsit, de ehhez kell az én olmós bakkancsom és az 1.6os moci is. Az 1.2-es gépek alig fogyasztanak többet, mint egy széria mai kisautó. Az alkatrészek árai viszonylag olcsók, sok a bontott cucc és a szerel?k sem dolgoznak horror áron. Ami nagy dolog, az a közösség. A bogarhatu.hu-n mindig van fenn valaki, aki segít, ha gondod van. Ez a közösség akkor is jó szolgálatot tesz, ha besz?kül körülötted a világ és ilyenkor van egy csapat, ahol jól érezheted magad. Kés?tavasztól kora?szig minden hétvégére jut egy-egy rendezvény, ahol olcsópénzért lehet ellenni.
Ami pedig a nagy el?nye, hogy a kocsi kortalan és állandóan megnézik, szemben azokkal az új autókkal, amelyek csak kb 2 hónapig jelentenek újdonságot az utakon.
Ha valaki venni akar, ne tegye egyedül. A hazai bogarak többsége kókányolt vacak és emiatt illúzióromboló lehet az els? id?szakban használatuk!
- Sok dolog, de az üzembiztonságot egyik sem befolyásolta. Az eredeti mocin talán egyedül a dinamó szarakodott. Alkatrészben, szerel?ben olcsón lehet gondolkodni, ha nem zakkan meg az ember és nem költi rá a fél életét.:)
Szepes Gábor
Meggyesi Balázs