Autók » Volkswagen » Bogár (1949-2003)

Bogár Transporter II de luxe

Érett csaj, aki bármire kapható. Tényleg bármire..

Imádom!!!

miért?
ha akarom 8 személyes busz, ha akarom 1,5 tonnás kisteher, de amit leginkább szeretek benne, a 10 perc alatt beszerelhet? 155*210es franciaágyat és a hozzá tartozó lakófelszerelést :-)))
olcsón fenntartható, teljesen igénytelen, és nem feltétlen eszik többetmint egy asztra :-)
cserébe nagyon hangos ami külön el?ny, ehhez persze teljesen dobmentesíteni kellett a kipufogó rendszert, és elég dögösen lehet vele közlekedni, 3 tonna alatt (ami azért a nagyátlag) nincs ellenfél!

bogaras élet, buli, és minden amit csak szeretek!!!!!!!

2 hatalmas hibája:
nincs hozzá tankolókártyám amit valaki finanszírozna
és nem érdemes vele nagyon sietni, mert 100 felett egekbe ugrik a fogyasztás, 90 el azonban bárhova elmegy!

- Kormánym? öntvénye törött el egy hatalmas kátyú miatt, cseréje alkatrésszel együtt 6000 Ft volt
- Támcsapágy befogott egy 40 fokos nyári napon való kegyetlen hejkurászás következményeként, 30eFt gépm?hely, 1 láda sör és 3 nap volt a motorfelújítás ára
- a héten kap egy automata váltót a csúcs kényelemért
- illetve már az állóf?téssel is kellett foglalkozzam.

nem nagyon látott szerel?t, autodidakta módon tökéletesen szerivezlehet? otthon, csak gyorsan meg kéne tanuljak heggeszteni is :-)))

ha netán a rém hideg miatt mégis mesterhez fordultam, a tapasztalat bizonyította az aranyszabályt: egy szerel? lehet - profi - megfizethet? - gyors, de ezek közzül maximum 2-t teljesít egyszerre, a harmadikat pedig nagyon nem! :-))))

Fenntartási költség (10) Évjárat 1971
Előző autója? 1302 bogár Következő autója? csak is gömböly? Transporter!!!!!
Verdikt (8.6/10)

Volkswagen Bogár 1949