Autók » Volkswagen » Bogár (1949-2003)

Bogár 1300

Cirip-cirip

gyerekkora ota a családunknál van nagyapám majd édesapám most pedig én hajtom remélem hogy a gyerekeim is örökölni fogják. csak jót tudok mondani, mindenkinek ki kellene probálni milyen 60-70 nel döcögni és ciripelni!! de azért ha kell akkor megy mint a meszes bár ilyenkor elég szomjas viszont nyugodt tempoban városban 8,5 körül kajál. + a vidám arcok akik jobban megnézik mint a 10 millás verdákat,aki meg le szolja annak vége!!!

- most tökéletes mert 3 honapja esett át egy egy teljes plasztikai mütéten

Fenntartási költség (9) Évjárat 1970
Előző autója? Következő autója? remélem nem kell de ha mégis akkor bogár er?sebb szivvel
Verdikt (8.3/10)

Volkswagen Bogár 1949