Autók » Volkswagen » Bogár (1949-2003)

Bogár 1200

Békakirályfi

A barátom (mostmár férjem) kezdte a bogarazást. Az övét ? maga rakta össze, kikárpitoztuk, szépítgettük, szeretgettük. Kés?bb már én is szerettem volna egyet, és bár ez nem volt szerelem els? látásra - szegénykém kicsit csúnyácska - az öcsém, meg a párom rábeszéltek, és ma már nem vehetné el t?lem senki. Ha nem is megyek vele sehová, reggelente köszönök neki, és vigyázok rá. ? az enyém. Az els? olyan dolog, ami a nevemen van. Rettent?en büszke vagyok rá. Dorombol nekem, amikor beindítom, és akár 120 km/h fölötti sebességgel is képes száguldani. (De persze nem hajtom annyira, csak néha, és akkor is csak rövid ideig.)
Egyszer hagyott cserben az M7-esen, amikor még új volt, és nem ismertem a lelkét, nem tankoltam id?ben, és a dombra menet kifogyott az üzemanyag.

- Önindítóban bronzkefe-csere volt, (amíg javították az önindítót, a szerel?k beleraktak egy másikat, hogy ne legyek bogártalan három napig) mindössze 3000 Ft-ért!!!
- Utána volt egy kicsit borsosabb futóm?-felújítás némi karosszériamunkával, de szerintem ez elnézhet? egy 33 éves autónak. Kicsit kerreg a kuplunk is, cserére szorul a tárcsa. És ráférne egy festés, de most nincs rá keret.

Magyar Gábor & Tsa. - Hála nekik! Szeretik, amit csinálnak. Ez nagy szó manapság. :-)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1972
Előző autója? Következő autója? LECSERÉLNI???!!!
Verdikt (8.3/10)

Volkswagen Bogár 1949