Autók » Volkswagen » Bogár (1949-2003)

Bogár 1303

a viszontszeret?

A feleségemnek vettem és ? imádta. Persze én tankolom, szervizelem, mosom, teszem rendbe, még szép, hogy neki csak a mosolygás jut...
Szóval olaszból jött állítólag, és akkor (10 éve) az eredeti állapot is nagyon jó állapotban volt, rozsda alig, és m?ködött minden. Aztán az itthoni klíma egy-két év alatt behozta a lemaradást, úgyhogy hat évvel ezel?tt felújíttattam a kasztnit. Megint szép volt, most már sárga, és továbbra is komoly hibák nélkül tette a dolgát. Volt, hogy egy "autótlan" periódusban a Családi Kocsi szerepét is el kellett játszania: egy hármas túrakenuval a tetején vitt hármunkat, plusz kétheti kempingmotyót a szigetközbe... de ezt is megcsinálta panasz nélkül.
kényelem? én nyomok egy mázsát, szóval nekem nagyon kicsi minden irányba. vezetési élmény? élménynek élmény, de nem a vezetés miatt. (talán télen a lefagyott havon. olyankor jön az adrenalin rush) gazdaságos? eladni nem tudom, ezért id?r?l id?re fel kell majd újítani a kasztnit, de ennyi. évente kétszer legalább elviszem szervízbe, ha nincs is baja, hogy nézzék át. ez a legutóbb 2500-ba került (a benzin többe volt oda-vissza), szóval ez olcsó, és ha nem fogyasztana sokat (10 l), járnék vele többet is. szerintem még húsz évig biztos velünk marad.

- ami kopik, kopik itt is, gyertyák, f?tengelyszimmering, áram nincs mindig mindenhol, a csomagtartófedél nem beállítható, és néhány apróság, ami nem jut eszembe

Szabó&Szabó Csorbai u. nagyon jó, nem is drága, csak sokszor két-három hétre adnak id?pontot.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1974
Megbízhatóság (9) Vezetett km 120000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.6/10)

Volkswagen Bogár 1949