Autók » Volkswagen » Beetle (1998)

Beetle 1.9tdi

Pötyi, a brutál diesel bogár

Nem akarok nagy litániát írni, én egyszer?en imádom!!! Kényelmes, keveset fogyaszt, jól megy, megbízható, szóval, áh. Na azért vlmi negatívumot is: sztem a sima 1.9tdi nem vlmi nagy szám(mondjuk furikázni óvatosan ok), de mióta meg lett chippelve, olyan mintha kicserélték volna. Eddig 3000nél meghalt, most meg úgy húz 4500ig, hogy 2esben még kipörög a kerék... Igen, az izzócsere nekem is beletelt egy fél napba, mikorra is megoldottuk a szerel?vel, de ez belefér. A visszajelz? lámpái (vízh?fok, esp) néha maguktól kigyulladnak de el is alszanak, szóval inkább nem nyúlok hozzájuk. Nem tudom h miért,de sztem a bogarak (szúnyog lepke stb) érzik h vlmi rokonság lehet közöttük, mert ha nyáron megteszek 100km-t olyan bogaras lesz a szélvéd?, meg az eleje, h semmit sem látok! De tényleg nagyon durva. Szóval csak azt tudom ajánlani h aki eddig gondolkozott rajta h vegyen e az azonnal induljon érte!!! Ja és ne a 2.0at, hanem a tdi-t, meglátja h miért....

- csak a szokásos(amint látom a többib?l) izzócsere, meg egy olajcsere egyb?l vétel után, de semmi komoly

Gonda autószervíz Szolnok

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző autója? punto cabrio Következő autója? Beetle 1.8T
Verdikt (7.2/10)

Volkswagen Beetle 1998 (1998)