Beetle 1.8T "Fürgebogár"
IMÁDOM!
Bogár mániás vagyok van egy 1970-em is.
Nagyon látványos autó és ez ráadásul nem 150 lovas 1.8T hanem a csak németországban kapható volt 180 lovas.
Pulsz egy kis chiptuning és máris a 195 le-s valóságnál járunk.
Igy nagyon kis "vadbogár"
3000-nél mikor bekapcsol a turbó hihetetlenül megindul.
A fogyastást hagyjuk.
"bogaras" társaimmmal ellentétben szerintem jók benne az ülések(természetesen az els?k a hátsókat nem lehet annak nevezni)és a hifi (gamma) is jól szól, a CD váltó is hibátlan nem ugrik még rossz úton sem.
Összképileg egy nagyon réteg de élmény autó csak fanoknak apró bosszantó hibákkal drága fenntartással.
- Mint már írták "bogaras" társak az izzóproblémái rendszeresen visszatértnek. Érdemes NEM gyári, min?ségire kicseréltetni ?ket akkor tartósabbak.
- Bels? m?anyagok tetszet?sek de tényleg a legidiótább helyen is zörögnek.
- Az 1.8T szériában lev? elektromos hátsó szárny nem mindíg végzi jól a dolgát, hol kiemelkedik már 150-nél hol még 200-nál sem (természetesen csak a német km. korlátozás nélküli autópályán próbáltam) plusz a hátsó sorból elvesz az amúgy sem nagy fejtérb?l.
Autó Formula (Dunaújváros)
Háááát kétségeim voltak.
Mivel nagyon alacsonyan ül az autó leütöttem az olajkartelt róla ezért be kellett húzni.
A szerel? úriember le akarta bontani f?tengelyig mondván a siklócsapágyak nem kaphattak kenést abban a 15 másodpercben amíg még utána járt a motor...érdekes.
Gyanusan több kilóméter és kevesebb benzin volt az autóban mikor mentem érte. Jó hosszú próbaút lehetett.
Nem jó szívvel távoztam.
Porshe Buda
Az el?z?höz képest egy nagyüzem.
Pozitív, hogy folyamatos infót adnak telefonon és hogy be lehet menni megnézni hogy áll az autó.
Sajna kicsit megzúztam az elejét és ezért vittem oda.
"Véletlenül" olyan új lökhárítót rendeltek hozzá amire nem lehet felfogatni az els? rendszámot...hmmmm.
Aztán meg csak annyit mondtak "ugye intézel rá matricarendszámot" plusz 23 ezerért.
Hát persze - gondoltam magamban éppen erre vágytam.
Ezt leszámítva korrektek.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2002 |