Vigyorgó elegancia
Céges autó, saját magam konfiguráltam, 8 hónapot vártam rá - elég nagy az igény, +WLTP miatt a forgalomba helyezés is elhúzódott.
De megérte, nagyon is!
Csodaszép, ezt mindig is tudtam, és mióta tudom, hogy ilyen lesz, még többet nézegettem, vágyakozva. A külső sötétszürke metál, belül világsszürkés-drappos kárpit, elegance kivitel krómcsíkokokkal, hátul sötétített üveg (család ne vakuljon a naptól).
Milyen érzés vezetni? Baromi könnyed. Minden fordul, gyorsul, lassul, fékez magától at ACC-vel, a sávtartó teljesen diszkréten végzi a dolgát (volt tapasztalatom igen szarul működő, kézből kormányt majdnem kirántóval- rád nézek, KIA!), D fokozatban elég sokáig komótos-takarékos, de ha odalépünk, azért meglódul. S-ben pedig lehet játszadozni a nagy dög SUV-okkal, 400Nm azért teszi a dolgát.
Semmi sebességet nem érezni benne, feleség 120-nál reklamál, hogy miért állunk :D Mindez az M0-áson, 110-es táblánál ugyebár.
Apróbb hiba egyelőre csak annyi, hogy Apple Carplay hajlamos lefagyasztani az egész műszeregységet, de olyan szinten, hogy még a kikapcsolás-beriasztás sem ütötte ki egyszer! Ez azért elég meredek ezen a szinten.
Ez nem von le semmit az élményből, végre ismét minden nap alig várom, hogy mennem kelljen valahová :)
4 évig lesz nálam ha minden jól megy, szóval folyt.köv.
- Eddig semmi
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2019 |