Betegágy
Álmaim autójának indult a kapcsolatunk.De sajnos jöttek a hibák.Az alkatrész mivel úgymond harmadik országban gyártották az autót.nagyon drága és még 5-7 vagy 10-14 nap beszerzés.Borzalmas hogy mindig valami elromlik rajta úgy hogy minden kötelező szerviz betartva.Sebesség amivel jártam max 120km/ó Ja és még a szakszervizekben(többnél voltam) sem tudják megmondani mi fütyül benne ha gyorsítok.Szerintem megválunk egymástól már csak egy következő palimadár kéne.
Amúgy az autó szép tecetös de sajnos nem takarja a hozzáfűzőt reményeket.Iszonyatosan költséges az emlitet alkatrész beszerzés miatt. Nem tudom másoknak hogy vált be sajnos csak egy ilyen ítélet van fent ami csak jót ír hát én nem.De szerintem másnál is ez a helyzet mint nálam. Elékeztem érdeklődni az utcán másik AMAROK tulajdonosnál(4fő) de mindenki azt mondta mikor rákérdeztem a szervizelésre azt inkább hagyjuk.Nálam Ő csak egy dísz autó ami csak arra jó hogy ne menj vele mert pénzbe kerül csak a házélőt álljon hogy mutasamagát hogy van.
- OSZTÓMŰ,KARDÁN,EGR, RÉSZECSKESZŰRŐ,És még mindig valami.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2014 |
Előző autója? | RANGER | Következő autója? | RANGER |