Autók » UAZ » 469 (1972)

469 469b 2.4

Az orosz csoda

Megvettük 250ezerért, műszaki nélkül. Vadászatra használták pöcre indult, de kicsit lelakott állapotban volt. Elvittük átfestettük, felújítottuk, leműszakiztattuk(ez egy rémálom volt, mindenbe belekötöttek) Az egész kocsi így kb 6-700ezerben van. De most megy és jól. Be van gázosítva így tűrhető a fogyasztás, de benzinnel sokkal jobban hasít. Egyedülálló érzés vezetni. Terepen mindenhol elmegy csak a difizárak hiányoznak.(meg a bukócső)

- A fékek szálltak el egyszer, csak sajnos pont terepen, de még le lehetett evickélni vele. - pár ezer Ft munkahenger csere
- Tulajdonképpen mikor emgvettük felújítottuk naggyából azóta csak ékszíj csere volt rajta, de mindig kell bütykölni egy icipicit.

ismerősök, kisebb problémákat otthon

Fenntartási költség (7) Évjárat 1985
Előző autója? xsara picasso Következő autója? megvan még mind kettő, marad is
Verdikt (6.6/10)

UAZ 469 1972