Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 601 Sp.-L

Ubul Trabi

1992 március 8-án vettem Budapesten a Nagykörösi úti autópiacon 17 évesen tehát nagyon értettem az autókhoz.
Akkor kapta édesanyámtól az " Ubul " nevet is.Jó pár évvel kés?bb nagyobbik lányom keresztelte el " Ubul trabinak ".

Sok évig használtam mint munkaautót, majd 1998 decemberében betoltuk a m?helybe és teljes felújtáson esett át.Kilakatoltuk, újrafényeztük felújitottuk a futóm?vet, és vettem hozzá egy gyári új váltót.A motorját személyesen a Trabant versenymotorok mágusa Czene Zoltán újitotta fel.

Azóta nem a szokásos karbantartásokon kivül szerelni nem kellett.
2002-ben amikor els? gyermekem született családi autó címet kapott.
2003-ban amikor végre megn?sültem esküv?i autó lett.
2004-ben amikor második gyermekünk született meger?sitette családi autó mivoltát.

Jelenleg a f? tevékenységi köre a gyermekek óviba illetve bölcsödébe szállitása, ezért riktán hagyja el Taksony határait.Mivel nagyon szeretjük munkára már régóta egy T2-es VW Transportert használjuk.
Nyáron nyaraláskor visszont világot lát, bejárta velünk az egész országot, és látta Német és Olaszországot is.

Tegnap felvettem a családnak új autó vásárlást, de leszavaztak.Még a másfél éves kisebbik gyerek is, így megmarad örökre.Ezért írtam meg ezt az ítéletet.

- féltengely csukló, a feleségemnek mindig beköpte a gyertyát, kormánygömbfej, gyújtástrafó

Alfa Racing Bp 1222 Botond utca 21

Saját magam

Fenntartási költség (9) Évjárat 1981
Előző autója? Következő autója? mindig meglesz
Verdikt (8.2/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)