Trabant az örök szerelem!
Az egyik nyáron 1 forintèrt vettem egy idős hölgytől aki már a bontóba vitte volna. 80 000 km-el makulátlan állapotban teljesen ingyen volt. A motor pöccre indul eddig bárhová elvitt. Leghoszabb táv eddig 200 km volt. 80 a kènyelmes utazási tempó de nèha a százat is bírja. Hátul a hely nem igazán nagy. Elöl kènyelmes hiszen a váltó a kormányon van ès nincs mi foglalná a helyet. A csomagtartóban sok helyet foglal a pótkerèk de mèg így is sok hely van pakolni. Kicsi mèrete miatt könnyű vele a parkolás. A trabanton tanultam meg vezetni nagyon jól irányítható. Első autónak tökèletes. Egyetlen hibája az hogy mikor dombon megy felfele kicsit lelassul. Szerelèse nagyon egyszerű. Tèlen kicsit hideg van benne szoval vastag kabát minden fèlekèppen kell. Nagyon sokan szeretik a trabimat főleg a családom hisz nagy trabantos múltal rendelkeznek. Sokszor megfigyeltem hogy fènykèpezkednek vele (egyèbkènt full gyári). Nagyon szeretem ès biztos vagyok benne hogy mèg sokáig fog szolgálni. Sajnos ahogy telnek az èvek egyre ritkább lessz.
- -gyertya csere - -elektronikai èrintkezès(csak egyszer)
Magam szerelem
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1987 |