Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 601 universal

Társ a mindennapokban

Első "autóm". 30ezerbe került. 18 Évesen kaptam, az volt a lényeg, hogy az enyém volt. Általában haza is értem vele, igaz többször egy hengerrel tötyögve. Télen az ajtóknál több hideg jön mint meleg a fűtéstől, zsír téli gumi kell rá és simán elmegy egész jó hóban is. Mivel a kilóméteróra elromlott, nem tudom mennyit bír menni, azt sem, hogy hány km van benne, és a fogyasztást sem. Az bírtam, hogy nem kellett sajnálni(terep, állatkodás, kapunyitás kiszállás nélkül) Jut eszembe: volt elötte 3 hónapig egy másik trabim, az kis lejtőnek ment 110-et,de az már kisebb halláskárosodás. Ősszetörtem, totálkár, karcolás nélkül. Szinte barát volt, szerettem.

- öninditó 2-szer, kilóméteróra, hengerfej menet, gyújtás, generátor, zárak(egy jobb kanyarban egyszer kivágódott, majdnem el is vitte a szembe jövő)....... (apróságok, több nem jut eszembe)

szerelő????? Legyen otthon egy másik alkatrésznek!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1984
Előző autója? Következő autója? vw caddy remélem
Verdikt (7.6/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)