Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 601 X

Powered by Honecker

Igazi Trabant fan vagyok, nagyon szeretem. Szinte mindenhova elvisz, néha kicsit lassabban, de legalább biztonságosan :-) Rossz tulajdonságot nem tudok, de én ugyebár elfogult vagyok vele. A fogyasztásról meg annyit, hogy volt már nekem 5,7 l-es is, de az átlag olyan 6,5.
Kényelmi szempontból király, most hogy már van benne kp. zár, riasztó, elektromos ablak, de l?tte sem panaszkodtam. Ez egy életérzés, aki még nem próbálta, az nem tudja, hogy mit hagyott ki :-)
Sajnos "szeretett" kormányunk már halálra ítélte, de mint igazi Trabant rajongó, a sorstársaimmal azon vagyunk, hogy ezt valahogy megakadályozzuk és tovább éljen a Trabant!

- Igazából mivel tuningolva van, ezért sok minden ki lett benne/rajta cserélve és szinte soha nem azért, mert valami elromlott

Mindig magam csinálom

Fenntartási költség (10) Évjárat 1982
Előző autója? Következő autója? Nem kívánok másikat venni
Verdikt (7.8/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)