Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 kombi

Oberleutnant Trabant :)))

Életem els? autója, 20 évesen vettem. Imádtam, kék kombi volt, friss fényezéssel. Egyb?l belekerült két Recaro ülés, az alját kikentük fehér alapozoval, beflokkoltuk a m?szerfalat, fehér indexbúrák, kibaszott raliautó lett :)))))
Ja, persze ki ne felejtsem az újonnan 5000 forintos magyar sportkormányt:)))))
Többnyire pesten használtam, szinte mindenhol els? voltam vele a lámpáknál :))))) Autópályára nem mentem vele, mert ott kissebbségi komplexusom volt miatta:))))))
Kétszer majdnem felborultam vele, egyszer összetörtem vele egy swiftet :))))))) Legjobban es?ben szerettem vele menni, igaz, hogy beázott, de legalább mindenhol keresztbe ment :))))))
A karburátorral szívtam, mert a pillangószelep tengelye kikopott, ott szívta a falsleveg?t, úgyhogy nem volt alapjárat, de 10 ezerért vettem felújított karbit, úgyhogy lehetett tovább küldeni :))) A km-óra sosem m?ködött, a spirál váltó fel?li része bekakált, nem sikerült megcsinálni:)))
Egy tizessel kevesebbért adtam el végül, mint vettem:)))
Sajnos egy balfék bobnak adtam el, azóta is sokat láttam szegény autót, tele van koccanás nyomokkal, le van lakva......mai eszemmel nem adnám el, inkább megtartottam volna :))))

- karburátor

Fenntartási költség (8) Évjárat 1988
Előző autója? Következő autója? Lada 2105
Verdikt (6.7/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)