Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 Hycomat

Nem tudom nem szeretni

Érettségi ajándékom volt :)
Ismertem a trabit, faterom 25 éve megszállott Trabantos. Egy kicsit engem is elkapott.
Hát...mit lehet mondjak erről a kis "dögről"? Élveztem,......a haverjaim is....pláne mikor a suli udvarában toltam körbe körbe hogy beinduljon. Amúgy vegyesen éreztem iránta.....néha útáltam, néha meg szerettem. Nem használtam sokat mivel ahogy értékeltem is igencsak megbízhatatlan volt, és nem vállaltam rizikót azzal hgy a város közepén cserbenhagyjon.
Én amit élveztem a többi autós reakcióját mikor a félautomata trabi a lámpa zöldreváltásakor, nyikorgó pörgő kerekekkel kilőtte magát.
Őszintén megmondva sok jót nemtudok róla mondani, de egyszerűen nem tudom útálni, és nem tudom nem szeretni a Trabit.

- Hát most őszintén felsorolni mindazt ami elromlott rajta, nem tudnám mivel mit lehet várni egy velem egyidős "papírjaguártól" :) Kezdve futómű, motor, elektronika stb...

Fateromhoz :P

Fenntartási költség (9) Évjárat 1988
Előző autója? Következő autója? Vw Golf 4
Verdikt (6.1/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)