Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 Limousine

Meseversenyautó:))

Versenyzésre építettük át, de sokszor mentünk vele mindenfelé, vidékre, városban, stb. A kaszni le volt engedve, becsövezve, wartburg fékkel, hosszított kormányoszloppal, subaru ülésekkel (a gyári szalmazsákok helyett), meg a pedálokat is átfaragtam, mert az anyósülésen lév?k mindig ráléptek pirosnál a gázra:). Meg át volt fényezve, ködlámpák, spéci m?szerfal, tuning motorral (az els? 6 f?tengely beállt, szétesett, elforgott, de aztán sikerült szerezni egy JÓT, amit nem fusiba rakott össze valami hozzánemért?, azzal bontottuk el, haver még használja a motoromat, vagy 30000-et ment vele azóta, hiba nélkül:))
Imádtam a kocsit, bár többet állt, mint ment. De volt hangulata, fííílingje:))) Az M7-es érdi emelked?jénél egyszer ráhúztam kis szivatót, mert csörgött, lett is füstfelh?... Mellettem meg egy német rendszámú mercib?l rémülten ordítottak rám, hogy ég az autóm...! 130 körül még simán ment pályán, 4 emberrel, megpakolva. Csajozós kocsinak is jó volt, csak menet közben nem hallottam, mit mond a mellettem ül?, ha nem ordított. (sportkipuff) Rengetegszer lerobbant, de mindig meg lehetett javítani. Ezen a kis masinán meg lehetett tanulni autót szerelni:), meg vezetni is. Ma is minden friss jogsis száguldozó idiótának kötelez?vé tenném:)) Valahogy lelke volt a rohadéknak, a trabantozás szimbiózist követelt. Ember-gép rendszer. Asszem veszek egyet megint:D

- F?tengely 6x
- Kuplung 3x
- Indítómotor 1x
- Behúzómágnes 2x
- Hengerfej 14x
- Gyújtás ...nem számoltam már 50 felett...
- Kormánym? 2x
- Üléssín 1x
- Tömítések
- Kipufogó
- Ésatöbbi...

Mindent én szereltem, haverral.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1987
Előző autója? Astra Következő autója? Suzuki Swift / Trabant 601 WRC:))))
Verdikt (6.2/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)