Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 Coupe

Legjobb barát:nem fáradt,nem részeg,nem menstruál

Trabcit 20 éves koromban szereztem. 3 év aktív gyepálás mellett is minimális szerelnivaló probléma fordult el? Vele.
A papírjaguárral 70-nel fogtuk meg a villanykarót, és kiszálltunk bel?le karcmentesen, az ajtón át, simán.

Egy nagyon praktikus, megbízható kis gép, szemtelenül alacsony fenntartási költségekkel. Nagyon megbízható, soha nem hagyott cseben, félig rommágy?rve is hazavitt...
-40 fokban is pöccröff, 30 cm-ig a hó sem akadály, inkább öröm. Jó buli!! És ha nem tellik kihangosítóra, az se baj, mert fél kézzel kezelhet?. Ha valakinek van némi m?szaki érzéke, némi szabadideje, de nincs családja, sem hobbija, akkor nem választhat jobbat.

Vegyetek ilyet, és mentsük meg a kihalás szélén álló fajt!

A motorolajat mindig SK keverd a benzinbe, cseréld elektonikusra a gyújtást, és semmi bajod nem lehet vele.

- Ablakemel? mechanika - filléres, inkább retkes, otthon gányolható
- Balos küls? kilincs beragadt - lerugni, új zár 800 huf...
- Elt?rt vezet?ülés - bontó, filléres cucc
- Fékek - nem a leghatékonyabb, néha kigyengül valamelyik...
- javítandó, vagy meg kell szokni:))
- Kasztni: valami hülye vaskeretre tette a papírt, így van minek rohadni rajta - ez lett a vége szegénynek
- Csapadék szivárgása az ablakok mellett - siloplast a gumik és az üveg közé, pár óra barkács

Do it yourself!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1986
Előző autója? 316 E21 Következő autója? ugyanez
Verdikt (8.2/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)