Füstgép
Szimmeringes volt amikor megvettem.Volt szivás rendesen!Amugy nagyon gyonyoru állapotban volt, 13 evig garázsban tartották, 45000 km-t futott, mikor hozzám kerult.Gondolom nem tett jot neki, hogy az elozo gazdája 2 ev alatt 4000 km-t ment vele.Miután tuljutottunk ezen a problemán, kulonosebb gond nem volt vele, mert gondolom más auton is kell munkahengert, kuplungtárcsát es lengescsillapitot cserelni.
Nagyon megbizhato kis auto, eletem elso saját kocsija, erre a celra szerintem meg napjainkban is tokeletes.Ráadásul az alkatreszek zome olcso hozzá.Soha nem kellett utkozben javitani, max. gyertyacsere, de ez is 2 alkalommal 2 ev alatt.
Városban nagyon jo vele kozlekedni,sok helyen elfer,konnyu vele parkolni es nagyon jol kilátni belole.
Hosszu utra is nagy feeling elindulni vele, csak lassu a fouton, 100 km. után az ember nagyon szeretne kinyujtani a lábát, es nagyon uncsi, hogy állandoan a feket kell taposni es a kormányt kell rángatni, mert a sok sietos uzletember a szetrohadt, fekete fustot okado nyugati autojával megeloz,amikor kajak jonnek szemben es jobb esetben 200 meter mulva lekanyarodik, rosszabb esetben beáll elenk HATVANOTTEL!!!
Megfelelo zsirzás eseten nagyon konnyu a kormányt tekerni, a pedálok is konnyen benyomhatok, szoval nagyon jo vezetni.A futomuvet is nagyon eltalaltak, a motor elnyuhetelen (normál hasznalat eseten), a fek viszont 60-70 folott felemetesen gyenge.Amugy nagyon király az egesz!
A barátnom szerint nagyon aranyos, szep formáju kocsi, csak lassu, kicsi es hideg.Mostanában sokkat nyaggat, hogy csereljem le, mivel megengethetnem magamnak, de en kitartok a Trabim mellett!
- Bal elso fek munkahenger, kuplungtárcsa, hátso lengescsillaptok, hátso kipufogodob
Huuu... Talán Czegledi Mihály utca? Rákoskereszturon van, az tuti!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |