Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 special

Folyik, mint a víz!

Enél jobb autot még nem csináltak(wartburg tourist közel van hozzá) folyatni tökéletes, hátsó gumikat kelett cserélgetni gyakran. Szétszedheted mint a legót, minden adja magát. Lejtön 120 alá ment az óra, de ott má´ féltem én is. Nem tudod elkoptatni még egy-egy félméteres repülést is ki bír. De hát ezért az élményért a 8at be is kérte:) ! Sebaj, megérdemli. Csak az lehet idegesítö amikor hoba driftelsz, és 26 literböl mész 200 km-t!!! annyi baj legyen... A végén megtörött,/mindegyik/ 70nel derékszögbe nem kell kanyarodni vagy túl kell fujni a kereket(2.5bar fölé mert annyi volt ebbe is). www.jzonecars.dox.hu -bövebben itt!!!!

- Kézifék bowden nyúlik, biztos gyári hiba.Lengőkarok gyakrabban fogytak mint otthonról a kenyér, de minden stílus kérdése... :)

Plázaparkolo

Pék úr

Fenntartási költség (10) Évjárat 1989
Előző autója? 601´s Következő autója? Astra
Verdikt (8.9/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)