Anyaszomorító
1998-ban vettem, mint els? autót. Egy fest? hapeké volt aki elnevezte igáslónak és bedumálta, hogy ez egy igen jó autó.
Mikor elhoztam örültem neki mint majom a farkának. A párommal egyb?l beültünk és mentünk öt problémamentes kilométert. Akkor kiderült, hogy ez volt az egyik leghosszabb utunk problémák nélkül. Persze elkövettem azt a hibát, hogy a benzinmércével nem néztem meg a benzinszintet, így 500 méterrel a lakásunk el?tt kifogyott a benzin.
A következ? héten felbuzdulva a sikereken elmentünk 100 km-es útra és élve haztértünk, de érzésem szerint ehhez nagy mázlira volt szükségünk.
A következ? hosszú úton már felbátorodtunk és nekivágtunk egy maratoni 200 km-es útnak. Sajnos az út csak félútig tartott, mert a gép kil?tte az egyik gyertyát. Király.
Ezt a mutatványt még egy vidéki esküv?r?l történ? hazaút során is eljátszotta. Überkirály.
Egy év után kezdtem gyanakodni, hogy ez biztos autó?
Aztán jöttek a gondok. Kb. 100 km-enként tönkrement valami.
A maximálisan, relatív biztonságban megtehet? útat 20 km-re taksáltam. Ennél messzebb nem merészkedtem vele.
Mikor született a fiam és menni kellett volna azonnal a kórházba persze nem állt rendelkezésre.
Amikor sürg?sen kellett menni valahova akkor elindult, de fix, hogy valahol megállta ez a szörnyedvénynek nem nevezhet? m?szaki csapás.
Végeredményben mikor 2003-ban sikerült megszabadulnom t?le örömöm az egekig hágott. Azóta mondom, hogy ez nem autó volt, hanem egy m?anyagköntösbe bújtatott ördögképz?dmény. Ha visszaforgathatnám az id?t akkor inkább buszbérletet vennék mint mégegyszer ezt.
- F?fékmunkahenger
- Ajtózár
- Kuplungbowden szakadás
- Kézifék bowden szakadás
- És a többi...
Egy fusizó krapek javította, nem túl sok sikerrel.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Honda Jazz |