Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 601s

A pöfögő kistárs.

2001-ben vette a nagyfater 26000 km-el.Újszerű állapotban volt.
Mindig nagyon jól ment, sosem hagyott cserben minket.. mindig elvitt A-B be.
600 km-ket is szeretett menni, még megpakolva is, ami egy trabiba befér.. kapott 1 vonóhorgot,bátran elhúzott akármit.. 80000 km-nél egy műszaki előtt teljesen fel lett újítva a futómű, fékek, küszöbcsere,hattyúnyak stb. jó volt vele menni, a 100 at is vitte..
1x haza fele menet már az utcánkba voltunk,egy durranás és az egyik féltengely K.O. de akkor is hazagurult.. na kapott 2 újat..
47000,90000 km-nél nél lett a motor újítva.. nagyon sokat szolgált a családnál, és mindenki szerette.. nem volt egy álomautó de autó igen.. Hű társ volt a miden napokban..

- benzincsap,gyertyák,kerékcsapágyak,fékbetétek,bowdenek,féltengely,kuplungszett,égők stb...

A nagyfaterral csináltuk..

Fenntartási költség (9) Évjárat 1990
Megbízhatóság (9) Vezetett km 92000
Előző autója? Következő autója? Suzuki Wagon r+ 1.3 vvt glx 93le
Verdikt (8.4/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)