26 horse power 100% feeling
Ezek voltak a szép idök, mikor még rengeteg trabis volt az utakon, akkor az emberek sokkal barátságosabbak voltak, nem úgy mint most. az ember nem mer már kiállni sem, mert ordit a hülye szomszéd hogy füstöl. és kit érdekel? ez két ütemű mégis mit várt. jól eltalálták a km/h-t ugyanis 120-szal ha szélcsend van annyit lehet hogy megyen, de 115 öt biztosan. És ugye ki trabantot szereti rossz ember nem lehet. akinek bmw meg hasonló autója van és kicsit rámenös beültetném egy hétig trabiba, ott kiélheti száguldását. hiába megyek 50-nel akkor is elöznek városban hisz ne hogy már egy trabant mögött menjek. hiába túl sok az önelégöüt b*rom. beül S500 mercibe és már ott is van ahol akar. Egy trabit tudni kell vezetni. nem lehet pl90- nel folyamatosan menni, mert nem lenni jó kenése.
változatosan kell menni 70-75-80-90. így biztos nem lesz baja.
akinek van roskadó trabija kert végén vagy garázsban, javítsa meg, és meg fogja háláni ez 100%
- Nem sok minden romlott el rajta. csak ami a korral jár. ilyenek kipufogó dobok, konzerválni kellett nemrég kicsit huzatos volt már. izzók, gyertyák
magam javítom. teljesen ok
nem volt