Autók » Trabant » 601 (1966-1990)

601 601 2 ütem

1 haver volt, mindig velem tartott a kis vérmes Trabesz

A kis vérmes trabesz kapott rendesen az első autom volt az előző gazdája erdöbbe,pusztákon na meg amerre lehetett verte szét ahogy tudta és én megláttam és meg vettem 17000ft-ért. Nagyon nehéz volt elhozni a hátsó keréknél a futómű le volt esve és kézifék bovdenel volt oda kötve.De elhoztam és elkezdtem csinálni lecseréltem a funérokat először tarka volt aztán lefestettem volt egy garnitura gumija faternak és nekem adta 175-ös papucsok a mélyből hoztam négy db bügykös waresz felnit és csináltam esztergált felnit és lefestettem ezüsre a dobokat meg pirosra aztán mehetett az utakra bivaly erős volt a mocija 115-öt ment amikor kölcsön kértem a tunning henger fejet volt 12 literes fogyasztása a kis ezüst sárkánynak! de aztán rám jött a hajt hatnék és minden nap padlon ment és a 175-ös papucsok csak ugy visitottak sima hengerfejel evet 10-12 litert és egy kis idő után kezdett meghalni aztán kéztől vetem benzint és nem volt elég adalék benne és besültek a dugók ugy hogy ment 10000ft-ért a bontóbba!

- Gyertya csere 800ft, benzincső kijukadt ezt cseréltem 200ft, fék cső 800ft, hengerfej darabb 1 cseréje ingyen volt,volt otthon ,Enyi más baja nem volt a kis vérmesnek ja meg egy futómű csavar és egy kézifék bovden ezek is ingyen! két lámpabura előre és kettő hátra ezek is ingyen egy havertól!Bal hátsó funér ajtó funérok jobb első funér és egy orr lemez na meg motorháztettő! na meg a festés 20000ft!

Saját magam szereltem!

Gábor haver azt mondta, hogy jó!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1990
Megbízhatóság (8) Vezetett km 20000
Előző autója? Ez volt az első! Következő autója? Skoda favorit vagy samara de addig is egy 1200-est hajtok!
Verdikt (7.7/10)

Trabant 601 1966 (1967 - 1990)