Autók » Trabant » 1.1 (1990-1991)

1.1 1.1 nyóccelep

Szeretnivaló hibalista

Úgy kezdődött az egész, hogy egyik haverom megvette egy öreg bácsikától az autót, mert kellett gyorsan valami amivel eltudnak járkálni! Hát akkor miért is ne Trabant? Igy lett megis vették aztán sok szeretet és probléma után úgy döntött, hogy ő már nem viszi el műszakira vegyem meg tőle! Hát igy is lett! Életem első autója, örültem neki mint majom a farkának! Amikor elhoztam mindenki megnézte mert haverom lefujatta kékre meg zöldre az autót! Tiszta vagyány kis gép volt főleg az 1.3 as Wartburg motor miatt! Minden lámpánál csikorogtak a kerekek! A mostani barátnőmet is a Trabival ismertem meg, pont akkor dugult el a karbi szóval -10 fokba rugdaltam a gázt 10 kilóméteren keresztül amig hazavittem a csajt, persze amikor kiszállt a kocsiból utána hirtelen jó lett az autó! Mindegy barátnőm is szereti a kis dorcót! Aztán lassan jött a műszaki hát át kellett festenem az autót sima kékre mert a forgalmiba az volt! Hát lelett festve elvittem műszakira és rá 2 napra kifeküdt benne a motor az én hibámból mert átszakadt az ac membránja és telilökte az olajat benzinnel és hát sajnos hajtókarcsapágyas lett a motor! Kicseréltem a motort és azóta csak benzin kell bele és megyek! Ami elromolhatott az elromlott rajta de amennyi élményt adott nekem ez a kis gép már nemis érdekel hogy mennyit költöttem rá! Egy ideig számolgattam de már nem érdekel! Aki jót akar magának ne vegyen ilyet mert csörög zörög és szerelni is kell de én imádom!

- -összes fékmunkahenger - -kuplungpedál eltört (többször is) - -vezetőülés eltört - -motorcsere - -ablaktörlő motor - -karburátor (soha nem lehet normálisan beállitani, igyis-ugyis egy rakat s...) - -elosztó - -rotor - -váltó - -futómű - -szóval naggyából minden elromlott ami elromolhat

Mivel autószerelő vagyok ezért csak kizárólag saját magam! Ezért 10 pont! :)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1990
Előző autója? Következő autója? Szerintem valami német