Autók » Trabant » 1.1 (1990-1991)

1.1 1.1

Öszvérautótól ne várj sokat!!!!

15 év alatt elég sokminden elromlott a kis trabin.
A motorral nem volt gond sosem hozzáteszem olajcsere mindig időben megvolt. Mivel az 1.1-es trabi egy öszvérautó ezért nem igazán kiforrott tipus volt.
Ez azt jelentette hogy wolkswagen alkatrészek voltak benne amik igen drágák voltak. De pl: sima hátsó lámpabura is kqrva drága volt hozzá.
A motorja nagyon jó volt kellett volna még egy 5-ik is de igy is mentem vele 140-et. Több jót nem tudok írni róla.
A kaszni rohadt alvázvédelem játszott, a fék szar volt bármit is csináltam vele ,csörögtek a betétek is rohadtul idegesitett.
Fékmunkahenger tönkrement vettem eredetit jó drágán aztán az is kb 2évet birt kaput. vettem skodáét azt raktam bele bontottan kb 10-ed annyiért. A fék alapból gyenge volt hiába volt tárcsa. Vizpumpa 3-szor volt cserélve. hűtő kilyukadt, elosztófedél elrepedt teleszkópok gatter 2-szer is lettek cserélve kqrva drága volt az is, kuplungbovden mindig volt a csomagtartóban nemtom hányszor cseréltem még megtippelni sem merem, karbit is kellett kopletten cserélni állitólag az olmos benzin miatt ment tönkre egy vagyon volt generátort + öninditó javitás szénkefék csapágyak cseréje volt kipufogó többször is természetesen utángyártott ja és állandóan benzinszag tejengett az utastérben iszonyatosan fájt tőle a fejem a karbitömités miatt csere minden évben szinte.

- Hűtő, teleszkópok vízpumpa kuplung bovden tárcsa, elosztófedél rotor karburátor fékmunkahenger kipuff

Fenntartási költség (2) Évjárat 1990
Megbízhatóság (1) Vezetett km 120000