Autók » Trabant » 1.1 (1990-1991)

1.1 trabant 1.1 konbi

Komplexus nélkül-a világ h?se

Összességében nagyszer? kisautó,megbízható,de a gondos gazdát meghálálja.Általában könny? szerelés a gyakoribb hibák esetén.(elosztófedél,benzinsz?r? mindig legyen kéznél)Egyetlen ok,hogy eladtam,hogy kin?ttük és két autót már nincs "kedvem" tartani...Maximálisan rendben és tisztán tartottam,soha nem hagyott az úton cserben.Országúti fogyasztása 110-es tempónál,okos vezetésnél 5,5-6 liter!!!!Városi fogyasztása azonban magas:8-8,5 liter.Mindent egybevéve:ÁRÁHOZ KÉPEST BÁRMELY ILYEN IDÖS KATEGÓRIÁT MAGA ALÁ GY?R!Hozzáteszem:soha nem volt komplexusom,hogy bel?le szálltam ki...Ha viszont vásárolnom kellene egy ilyet,igen-igen átnézném...Jelenleg összehasonlíthatatlanul más kategóriába tartozó autóm van,de messze nem ér többet annyival,amennyivel drágább az ára!!!

- lengéscsillapító!!
- kipufogódob