Imádnivaló,büdös ribanc
Igazából édesapámé a lepra.
Én beszéltem rá a vételre, mert keveset eszik, és cefet jól megy!
Kezdetnek 4 gumit vehettünk rá, pár héttel a vásárlás után, majd kerékcsapágyakat, és hátsó féltengelyt kellett cserélnem.Pár hét múlva jött a döbbenet, 10l-t eszik. Kis úszószint állítás után 8l-t evett, két hétig. Egymás után hatszor kb. Most már nem érdekel senkit a dolog. Elosztófedél csere, gyertyakábelekkel egyetemben + 4 gyertya. Némi használat után(kb 1 hónap) eltört a hűtő beömlőcsonkja(eporapid, sziloplaszt csodákra képes, de csak pár napig), így vásároltunk egy új hűtőt. A kipufogó kivülről tök jól nézett ki, a hangja kissé zörgő, de isteni. Már megszoktam volna a gép lidérces, és váratlan megnyilvánulásait, mikor 110-es tempónál a motorháztető hirtelen kivágódott, és kitakarta az elém táruló panorámát. Pár perces öklözés után, végre le tudtam csukni, és folytattam az utam. Ja, egyébként 1 órával az eset előtt törtem össze a Skoda autómat is.Majd beállt a tél is, hát vettünk téli gumit is. Két nappal később újabb kettőt. A biztonság kedvéért a fékerő elosztó is elkezdett folyni, ezt még nem sikrült orvosolnom. Hogy jót is írjak a lepráról,hát tessék!
Irdatlanúl jól gyorsul, bárkit, bárhol megeszek vele. Régen trabim volt, 601-es, imádtam! Majd egy 601-es kabriom(tramp). Ez ugyanaz, csak jobban megy. A futómű keménysége a régi, csak szarabbúl fogja az utat. Azért a régi jobb volt. Hát ennyi, a többit majd használat közben!
- hűtő csőcsatlakozás eltört, váltó kulissza eltört, motorháztető kinyílt, kuplungpedál furata kiszakadt, kuplung bovden nyúlik, úszószint állandóan elállítódik, fékerő elosztó tömb folyik, benzinszint mérő úszója kilukadt, a műszerfalon a kijelzők néha működnek, hátsó kerékcsapágyak, hátsó féltengely, hátsó kipuffogó dob, stb...
jómagam, haverok tanáccsal
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | Trabi 601 limusine, Trabi tramp, Skoda 120, Skoda 105 | Következő autója? | Skoda felísz(felicia) |
Verdikt | (6.3/10) |